MALAGA

MALAGA

 

 

De fleste forbinder Malaga med sol, strand og badeferie. Det er heller ikke helt forkert. Men Malaga i Sydspanien byder på langt mere end det. Malaga er Andalusiens hovedby og tilbyder shopping, forlystelser og kultur på linje med de fleste andre storbyer i Europa.

Med sine ca. 600.000 indbyggere har Malaga bevaret sin hyggelige, spanske charme med et historisk centrum af smukke gader og spisesteder, hvor du kan nyde nogle Andalusiens specialiteter såsom paella, tapas og vin.

Malaga er fødeby for den verdensberømte kunstner Pablo Picasso og han sætter sit tydelig spor i Malaga. Arkitekturen, kulturen og kunsten i Malaga er også stærkt påvirket af folkefærd som araberne og romerne, som engang herskede her.

I køreafstand fra Malaga, kan du også rejse til Andalusiens største by, Sevilla, den engelske koloni Gibraltar og den mauriske by Grenada. Der er mange oplevelser i Malaga og vi har ikke engang nævnt stranden endnu!

Der er masser af gode oplevelser der venter dig, når du rejser Malaga. Du vil sikkert opdage, at Malaga har lagt mere at tilbyde som storby end man lige skulle tro. Det er ikke for ingenting, at Malaga ligger øverst på listen over danskernes foretrukne rejsemål i Spanien.