MØD VORES TEAM

MØD VORES TEAM

MICHAEL, 25 ÅR
HAR VÆRET I SPANIEN I 6 MÅNEDER

 

Hvordan har det været at flytte til et andet land?

Det har været anderledes. Det er en anden kultur, et andet tempo og et andet sprog. Jeg kunne ikke spansk og frygtede det blev et problem, men hvis der skulle snakkes spansk hjalp 5R. De lokale er hjælpsomme, smilende og søde og landet er fantastisk. Det er bestemt ikke sidste gang jeg kommer til Malaga. Generelt har det bare været sundt at opleve et andet land, hvilket jeg klart vil anbefale alle, uanset landet.

 

Hvad er det bedste ved jobbet?

Branchen kan til tider være lidt hård, men som konkurrencemenneske er det en fantastisk måde at udfordre sig selv. Man udvikler sig hver dag, både personligt men også fagligt.

 

Hvis du skulle sige noget til en fremtidig kollega, hvad skulle det så være?

Lær så meget som du overhovedet kan når du er på arbejde og oplev alt hvad du kan når du har fri. Nyd det sociale for du knytter bånd som helt sikkert holder når du engang skal tilbage til Danmark. Derudover vil jeg sige at man minimum skal tage 6 måneder hernede for tiden går så stærkt.

 

 

JULIE, 21 ÅR
HAR VÆRET I SPANIEN I 7 MÅNEDER

 

Hvad overraskede dig mest ved jobbet?

Jeg havde frygtet at jobbet og branchen var meget svær, men jeg blev positivt overrasket. Der er også mange i firmaet, som ved en masse omkring salg og lignende som er gode til at hjælpe en og få sat en ordentligt i gang med tingene, så man ikke føler sig usikker.

 

Hvordan er det er være så langt væk hjemme fra?

Jeg synes det er meget fint at være så langt væk hjemmefra. Man savner selvfølgelig sin familie og venner hernede, men i og med at vi kun er omkring 40-50 mennesker, kommer man også meget tæt på hinanden. Det er svært at skelne mellem sit arbejdsliv og privatliv hernede. Folk bliver ligesom en lille familie for en. Så hvis får nogle gode venner hernede og har nogle der er der for en, er det også meget nemmere.

 

Hvis du skulle sige noget til en fremtidig kollega, hvad skulle det så være?

Hvis du står overvejer, at komme ud i verden for at få en masse spændende oplevelser og møde nye mennesker. Så synes jeg klart man skal tage springet og flytte til Spanien. Det er selvfølgelig et stort spring, og der en del at tænke på, men det er også godt at springe ud i det– for der kan næsten ikke komme noget dårligt ud af det. Der er mange der har en del fordomme om det at være telefonsælger, men det er så meget mere i det end bare og ringe en kunde op og sælge et produkt.

 

 

MATTIAS, 21 ÅR
HAR VÆRET I SPANIEN I SNART 2 MÅNEDER

 

Hvad synes du om at bo Malaga?

Har følt mig meget velkommen i deres kultur, og folk er meget flinke. Om du er faret vild og skal hjem, eller bare skal låne en lighter. Der er dejlig varmt året rundt, og klimaet er ikke for fugtigt. Maden hernede er rigtig god og omgivelserne er smukke. Alt i alt et dejligt land at bosætte sig i.

 

Hvad ville dine 3 keywords omkring jobbet være, hvis du skulle anbefale det til en ven?

  • Udfordrende
  • Spændende
  • Personlig udvikling